Danny Saucedo - Unplugged
Datum: 29 november

Danny Saucedo - Unplugged

Göra Evenemang Konsert & Musik

Konsert på The Pot på Östra Piren i Karlshamn.

Kontaktinfo

Beskrivning

I höst öppnar helt nya The Pot i Karlshamn som blir södra Sveriges modernaste hybridarena och mötesplats. Med strax över 300 sittplatser är ambitionen att erbjuda besökare en unik, intim och immersiv upplevelse. När Danny Saucedo åker på rikstäckande turnén ”Unplugged” blir konserten i Karlshamn den 29 november turnéns mest exklusiva.

Danny Saucedo är en av vår tids mest folkkära artister, sångare, låtskrivare och underhållare. Det finns få akter i Sverige som varit lika konsekventa över lika lång tid, och som fortsatt vara ett återkommande inslag i både TV-rutan och på scener runt om i landet. Dannys katalog har genererat över 350 miljoner streams, med singlar som fått hela 28 platina- och 11 guld certifieringar.

2017 markerade ett nytt kapitel för Danny när han satte upp den egna scenföreställningen “NU”, på Hamburger Börs i Stockholm och The Theatre i Göteborg. Föreställningen sålde över 150 000 biljetter. Hösten 2019 sattes en andra föreställning upp, “The Run(A)way Show”, där han lyckades med konststycket att sälja ut, bland annat, Cirkus i Stockholm hela 35 gånger.

Datum/tid: 29 november kl 19.30
Plats: The Pot, Östra Piren
Pris: 695 kr
Åldersgräns: 13 år
Köp biljetter via bokningslänk (Nortic).
Biljetterna släpps den 24 maj kl 10.00.

Arrangör: Paraply Production

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Fredag 29 november 19:30 The Pot Karlshamn