Thorbjörn Risager & The Black Tornado
Datum: 6 april

Thorbjörn Risager & The Black Tornado

Göra Evenemang Höjdpunkter

Jazzkonsert i Lokstallarna.

Beskrivning

Jazzföreningen Munthe arrangerar i samarbete med Sparbanken i Karlshamn en konsert lördagen 6 april med Thorbjörn Risager & Black Tornado.

Thorbjörn Risager & The Black Tornado är ett band som turnerar flitigt i hela Europa och är av många ansedda som ett av det bästa liveband idag. Repertoaren består av en blandning av blues, rock och soul.

Efter över 20 år och 1300 konserter i 24 länder kommer det danska sjumannaband äntligen till Karlshamn. De har länge varit ett av Europas flitigast turnerande bluesband med sin alldeles säregna mix av blues, rock, och soul. Bandet har gått från klarhet till klarhet och har, förutom en trogen livepublik, 20 miljoner streamings och en mängd utmärkelser och priser. I somras fick de inte mindre än två Danish Music Awards, spelade även på Sweden Rock och på festivaler i Schweiz, Finland och Belgien. Bandet har släppt åtta studioskivor och har blivit signade av skivbolaget Provogue/Mascot som även ger ut plattor med Beth Hart, Joe Bonamassa och Walter Trout, vilket har ökat deras internationella genomslagskraft ytterligare.

Line-up: Thorbjørn Risager vocals/guitar, Emil Balsgaard piano/organ, Joachim Svensmark guitar/ back-up vocals, Kasper Wagner ten/alto/baryton saxophone, Peter Kehl trumpet/flg horn/back-up vocals, Søren Bøjgaard bass /synthbass /samples and Martin Seidelin drums/back-up vocals.

Biljetter:

Bokningslänk endast entré:
Ordinarie 250 kr, medlemmar 180 kr och studerande 50 kr

Evenemangslänk entré och smörrebröd:
Ordinarie 415 kr, medlemmar + 3 smörrebröd 345 kr, studerande + 3 smörrebröd 215 kr och skolungdom + 3 smörebröd 165 kr

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Lördag 6 april 19:00 Lokstallarna