Standup Comedy Carnival
Datum: 28 Juli

Standup Comedy Carnival

Göra Evenemang Teater & Nöje

Standup-show på restaurang &Vin med Henrik Nyblom, Petrina Solange, Magnus Betnér och Messiah Hallberg.

Beskrivning

Sveriges rullande humorcirkus Comedy Carnival kommer till Karlshamn den 28 juli.
Cirkusdirektörerna Henrik Nyblom, Petrina Solange och Magnus Betnér bjuder in till en färgsprakande standup-upplevelse i sommar. Vid sin sida har trion ett gäng handplockade komiker och till Karlshamn har man med sig ingen mindre än Messiah Hallberg.

Datum/tid: 28 juli kl 19.00 (insläpp 18.00)
Plats: Restaurang &Vin
Biljetter:
Early bird t.o.m. 31 maj 295 kr
Förköp t.o.m. 21 juli 395 kr
Ordinarie pris 495 kr

Henrik Nyblom
Träffsäker observationskomik och livsbetraktelser från en utvandrad Skara-gosse blandas med det allra finaste av nonsens. Henrik är inte bara en, utan den snabbaste stigande raketen på den svenska humorhimlen. Nyligen har man kunnat se honom i SVT-succén Bäst i test och med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt.

Petrina Solange
Petrinas förmåga att på bred skånska leverera skadeglada skämt, med ett brett, oskuldsfullt leende har blivit lite av ett signum. Hon har under de senaste åren etablerat sig som en av Sveriges främsta standup-komiker. Flerfaldigt prisbelönad och med sin smarta, råa och hjärtliga humor har hon fått en hängiven publik över hela landet.

Magnus Betnér
Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand-ups utveckling än Magnus Betnér. Inför varje show skriver han på nytt material och tanken är materialet fortsätter leva och utformas under turnén. Förutom att pressa gränser och utveckla stand-up som genre har Magnus åkt fler varv runt landet än alla andra svenska komiker tillsammans.

Messiah Hallberg
Sin generations bästa standupkomiker brukar Messiah Hallberg beskriva sig själv som. Kanske har han rätt. Med en enorm integritet och en arbetsmoral få kan matcha så har Messiah sedan debuten blivit ett känt ansikte i tv och en lika känd röst i podd och radio. I våras tog Messiah även över programledarskapet i Svenska Nyheter på SVT. Hörs fem dagar i veckan i sin podcast The Daily Messiah.

Arrangör: Kulturaktiebolaget och Enduo

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Fredag 28 Juli 19:00 & Vin