Östersjöfestivalen - Torgscenen
Östersjöfestivalen - Torgscenen
Östersjöfestivalen - Torgscenen
Östersjöfestivalen - Torgscenen
Östersjöfestivalen - Torgscenen
Östersjöfestivalen - Torgscenen
Östersjöfestivalen - Torgscenen
Östersjöfestivalen - Torgscenen
Östersjöfestivalen - Torgscenen
Datum: 18 juli - 20 juli

Östersjöfestivalen - Torgscenen

Göra Evenemang Konsert & Musik

På stora scenen på torget spelar kända svenska artister och band under torsdagen, fredagen och lördagen och allt är gratis.

Kontaktinfo

Beskrivning

På torgscenen uppträder kända svenska artister och band torsdag, fredag och lördag och all underhållning där är gratis. Det bjuds även på barnunderhållning och dansbana framför scen under vissa dagar.

18 juli 18.00-18.45 - Opera sing along
Den hemvändande Mörrumssonen och operasångaren Johan Wållberg arrangerar för elfte gången Opera sing along. Även i år ges föreställningen både på torgscenen och i Lokstallarna. Det bjuds på en kavalkad med arior och duetter ur välkända operor med möjlighet att sjunga med – allt presenterat med mycket humor och charm.

18 juli 21.00-22.10 - Invigningskonsert
Den traditionella invigningskonserten för Östersjöfestivalen äger som vanligt rum på torsdagskvällen på torgscenen. I år är temat ABBA och för musiken står Karlshamns Musiksällskap och Gunilla Backman. Dirigent är Mikaela Brorsson.

18 juli 23.00-00.00 - Black Ingvars
Det har snart gått 30 år sedan Black Ingvars gjorde sin första bejublade turné i Sverige. Med 1.000.000 sålda skivor, miljontals visningar på Youtube och cirka 30 miljoner nedladdningar på iTunes och Spotify gör att Black Ingvars är mer aktuella och populärare än någonsin.

19 juli kl 15.00 - Pidde P
Pidde P har åkt land och rike runt och skapat bra stämning i hela landet. Med energi och utstrålning ger han alltid 100% på scen vilket får både barn och vuxna att gunga med. Med låtar som ”Padelmi”, ”Tiktok”, ”kickar du så flippar jag” och hiten ”Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva” följer han trender som gör att barnen relaterar till musiken som de aldrig gjort förut.

19 juli kl 18.00 - Hela torget sjunger
Allsång med folkkära artister på torget. Allsången leds av Håkan Windahl och Anders Jönsson. Evenemanget är gratis men man bör komma i god tid om man vill få en bra plats och ett allsångshäfte.

19 juli kl 20.30-00.00 - Hela torget dansar
Succén med dansbana på torget är återigen tillbaka. Upplev en helkväll med dans och livemusik av Donnez och Canyons vid den uppbyggda dansbanan framför torgscenen. Det blir dans nonstop!

20 juli kl 17.00-17.45 - Dolly Style
Dolly Style har blivit 10-talets mest unika svenska popgrupp och fansen har skapat en helt egen pastellfärgad subkultur i sociala medier. Trion slog igenom i Melodifestivalen 2015 med debutsingeln ”Hello Hi” och har sedan dess levererat hits som ”Cherry Gum”, ”Rollercoaster” och ”Habibi”.

20 juli kl 19.00-20.00 - The Boppers
I snart fem decennier har Sveriges doo wop-kungar The Boppers levererat spelglädje och energi runtom i världen. Med rötterna i 50- och 60-talets doo wop och rock’n roll har man spelat till sig en definitiv plats i publikens hjärtan.

20 juli kl 21.00-22.15 - Peter Johansson – hyllning till Elton John
Peter Johansson har gjort sig känd som Sveriges Queen-tolkare nummer ett och har fyllt arenor flera gånger om med sitt koncept Champions of Rock. Nu tar han sig an en annan ikon. Elton John har en låtskatt som få andra artister. Your song, Crocodile Rock, Candle in The Wind och många fler. Tillsammans med ett eminent band gör Peter låtarna verkligen rättvisa.

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Torsdag 18 juli Karlshamns torg
Fredag 19 juli Karlshamns torg
Lördag 20 juli Karlshamns torg