Östersjöfestivalen - Onsdagskonsert
Östersjöfestivalen - Onsdagskonsert
Östersjöfestivalen - Onsdagskonsert
Östersjöfestivalen - Onsdagskonsert
Datum: 19 Juli

Östersjöfestivalen - Onsdagskonsert

Göra Evenemang Konsert & Musik

Östersjöfestivalen inleds med flera konserter på Östra piren med kända svenska artister.

Beskrivning

På onsdagskvällen den 19 juli uppträder Viktor Norén, Lisa Miskovsky, Brolle och Lisa Ekdahl på stora scenen på Östra piren.

Viktor Norén har spelat i banden Sugarplum Fairy och State of Sound, haft huvudroller i musikalerna American Idiot och den just nu pågående och hyllade publiksuccén Hair. Han är känd från tv-program som Talang och Så Mycket Bättre. I sommar åker han för första gången på soloturné tillsammans med delar från ensemblen i musikalen Hair.

Lisa Miskovsky, musiker, programledare och expertkommentator, slog igenom 2001 som artist med låten ”Driving One of Your Cars”.

Brolle slog igenom 2001 i talangjakten Popstars på Kanal 5 och har sedan dess vunnit en mängd olika musikpriser. En av hans mest spelade låtar är ”Playing With Fire”.

Pop och jazzsångerskan Lisa Ekdahl slog igenom på 90-talet och en av hennes mest kända låtar ”Vem vet” kammade hem flera grammisar samt Rockbjörnen.

Pris: 495 kr/vuxen, 195 kr ungdomar 13-17 år (under 13 år endast i målsmans sällskap)
Köp biljett via bokningslänk (Nortic).

Området på Östra piren är öppet för besökare utan kostnad under dagtid. Från 16.00 stänger området för sedan öppna igen 17.30 för besökare med biljett.

Arrangör: OWO Production AB

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Onsdag 19 Juli 19:00 Östra Piren