Mordgåta - I grevens otid
Datum: 20 oktober - 22 oktober

Mordgåta - I grevens otid

Göra Evenemang Teater & Nöje

Spännande mordgåta i fyra akter med trerättersmiddag på Restaurang &Vin.

Beskrivning

Föreställningen "I grevens otid" spelas på restaurang &Vin i Karlshamn den 20-22 oktober. Ta med familjen, vännerna eller företaget och lös mysteriet tillsammans!

I Teater Scarlets genom tiderna bäst säljande mordgåta får vi följa dramatiken kring Greve Samuel Af Ugglas, hans familj och Ostindiska kompaniet under 1700-talet. Vi får också följa med till Sillgatan som var känd som Europas på den tidens farligaste gata och lära känna dess invånare. Det är en historia med många tvister där handlingen vänder snabbt.
Det handlar både om relationer, politik, pengar, stöld och förstås mord! En mängd olika karaktärer blir inblandade i historien och frågan är om du kommer att kunna avgöra vem av dem som är den skyldige.

Det är en upplevelse där du som publik inte bara får underhållning i form av en spännande men samtidigt humoristisk fyra akters teaterpjäs utan det blir också en utsökt trerätters middag och framför allt: det blir en rolig aktivitet för er att sätta tänderna i. Kan du lista ut vem mördaren är?

Ett utmärkt sätt att umgås en kväll, väldigt populärt att fira födelsedagar till exempel. Det blir en socialkväll där det också levereras riktigt bra underhållning och god mat.
Den som har bäst lösning på gåtan vinner förstås ett litet pris i slutet av kvällen, detsamma gäller det lag som gissat rätt flest gånger.
Det är dramatiska historier med många tvister och där handlingen vänder snabbt.
Kvällen erbjuder också en lagom stor mängd humor.

Dessa kvällar brukar bli fullsatta så det är en god ide att vara ute i tid med biljettköp.
Vid behov av specialkost eller önskemål om bordsplacering tillsammans med vänner vänligen mejla namn, datum och kostavvikelse till event@ochvin.se

Datum: 20-22 oktober
Insläpp: 18:30-18:50
Start: 19:00
Spellängd: ca 3,5 timme
Åldersgräns: rekommenderas från 15 år (ok för yngre i målsmans sällskap)
Pris: 895 kr
Köp biljett via Nortic.se, se bokningslänk.

Meny
- Höstsallad med svamp. lagrad ost, säsongens picklade grönsaker och surdegskrutonger
- Varmrättsbuffé med mustig långkokt högrevsgryta, vegetarisk biffar, rostad potatis, potatisgratäng, grönsallad samt surdegsbröd och smör
- Minibärpaj med lättvispad grädde

Arrangör: Restaurang &Vin

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Fredag 20 oktober 18:30 - 22:00 & Vin
Lördag 21 oktober 11:30 - 15:00 & Vin
Lördag 21 oktober 18:30 - 22:00 & Vin
Söndag 22 oktober 11:30 - 15:00 & Vin