Mordgåta - En kung på fall
Datum: 13 oktober - 15 oktober

Mordgåta - En kung på fall

Göra Evenemang Teater & Nöje

Spännande mordgåta i fyra akter med trerättersmiddag på Restaurang &Vin.

Beskrivning

Föreställningen "En kung på fall" spelas på Restaurang &Vin i Karlshamn den 13-15 oktober. Ta med familjen, vännerna eller företaget och lös mysteriet tillsammans!

I Teater Scarlets nya och spännande mordgåta får vi följa dramatiken kring Karl X Gustav i början av den svenska stormaktstiden. Vi får också följa motståndsrörelsen i stadens slumområde och de fattigaste invånarnas kamp för sin överlevnad. Det är en historia med många tvister där handlingen vänder snabbt.
Det handlar förstås om makt, maktkamp, politik, pengar och såklart mord men också mycket om relationerna mellan karaktärerna. En stor mängd olika karaktärer blir inblandade i historien och frågan är om du kommer att kunna avgöra vem av dem som är den skyldige.
Våra deckargåtor bjuder förutom en stor dos av dramatik också på mycket humor.
Det är ett fängslande drama där flera olika motiv verkar vara knutna till varandra och det blir en riktig konst att lösa mordgåtan.

Det är en upplevelse där du som publik inte bara får underhållning i form av en spännande men samtidigt humoristisk fyra akters teaterpjäs utan det blir också en utsökt trerätters middag och framför allt: det blir en rolig aktivitet för er att sätta tänderna i. Kan du lista ut vem mördaren är?

Ett utmärkt sätt att umgås en kväll, väldigt populärt att fira födelsedagar till exempel. Det blir en socialkväll där det också levereras riktigt bra underhållning och god mat.
Den som har bäst lösning på gåtan vinner förstås ett litet pris i slutet av kvällen, detsamma gäller det lag som gissat rätt flest gånger.
Det är dramatiska historier med många tvister och där handlingen vänder snabbt.
Kvällen erbjuder också en lagom stor mängd humor.

Dessa kvällar brukar bli fullsatta så det är en god ide att vara ute i tid med biljettköp.
Vid behov av specialkost eller önskemål om bordsplacering tillsammans med vänner vänligen mejla namn, datum och kostavvikelse till event@ochvin.se

Datum: 13-15 oktober
Insläpp: 18:30-18:50
Start: 19:00
Spellängd: ca 3,5 timme
Åldersgräns: rekommenderas från 15 år (ok för yngre i målsmans sällskap)
Pris: 895 kr
Köp biljett via Nortic.se, se bokningslänk.

Meny
- Höstsallad med svamp. lagrad ost, säsongens picklade grönsaker och surdegskrutonger
- Varmrättsbuffé med mustig långkokt högrevsgryta, vegetarisk biffar, rostad potatis, potatisgratäng, grönsallad samt surdegsbröd och smör
- Minibärpaj med lättvispad grädde

Arrangör: Restaurang &Vin

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Fredag 13 oktober 18:30 - 22:00 & Vin
Lördag 14 oktober 11:30 - 15:00 & Vin
Lördag 14 oktober 18:30 - 22:00 & Vin
Söndag 15 oktober 11:30 - 15:00 & Vin