Mamma Ljuger - sanningen om din uppväxt
Datum: 7 november

Mamma Ljuger - sanningen om din uppväxt

Göra Evenemang Teater & Nöje

Föreställning på Karlshamns Stadsteater.

Beskrivning

Komikern, tv-profilen och författaren Jan Bylund och psykologen, docenten i psykologi och författaren Mattias Lundberg har jobbat tillsammans i 10 års tid med föreläsningen "Jäkla Människa" och succéboken och humorföreställningen ”Den Lyckliga Pessimisten” som spelats landet runt över 50 gånger och setts av över 30 000 personer. Nu är de tillbaka på scenen med sin succéföreställning "Mamma Ljuger".

Nu får du svaret på allt du undrat över under hela din barndom. Är allt det mamma sagt för att uppfostra dig till ett välartat barn verkligen sant?
Vi har alla har vi hört uppmaningar som:
- Äter du snö får du mask i magen!
- Om du badar direkt efter du ätit får du kramp!
- Sitt inte för nära tv:n, då blir du blind!

Kom och skratta, och lär dig sanningen om varför det inte hjälper med Coca Cola mot magsjuka, att det inte finns någonting som heter växtvärk. Att gratis är inte alltid gott och att ditt rum aldrig har sett ut som en svinstia. Vad än mamma säger.

Men pappa då? Hur kommer det sig att det bara är han som vet hur man bäst packar en bil och alltid är den som grillar köttet medan mamma lagar all annan mat? Ligger det i generna eller är det pappas enda sätt att få lite uppskattning? Jodå, pappa får också vara med under kvällen, men det är främst en hyllning till mamma.
En föreställning för alla som har en mamma, är en mamma, känner en mamma eller någon gång har sett en mamma. Mamma är utan tvekan det bästa som finns.

Datum/tid: 7 november kl 19.00
Pris: 365 kr
Köp biljett via bokningslänk.
Plats: Karlshamns Stadsteater

Arrangör: Aplato

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Tisdag 7 november 19:00 Karlshamns Stadsteater