Hits of the 60's
Datum: 2 mars

Hits of the 60's

Göra Evenemang Konsert & Musik

Clabbe af Geijerstam, Lennart Grahn och Brian Marston spelar gamla hitlåtarna från tiden när de själva var med i Sveriges populäraste popband under 60-talet.

Beskrivning

Hits of the 60´s grundades 2018 då idén var att sätta ihop ledfigurerna från de största svenska popgrupperna för en turné. Tre succéartade turnéer senare fortsätter man för att man ser ett behov hos en äldre publik att få uppleva 60-talet för en stund.
Svenne Hedlund från Hep Stars var med från starten men gick bort i december 2022. Janne Önnerud från Hounds var även med från starten men slutade 2020 på grund av hälsoskäl. Medlemmarna i dag är lika hungriga som då att göra de gamla hitlåtarna rättvisa, både sina egna hits men även andras stora hits från den tiden.

Datum/tid: 2 mars kl 19.00
Pris: 595 kr
Köp biljetter via bokningslänk (Nortic).
Plats: Karlshamns Stadsteater
Kassan öppnar 18.00.
Längd: 2 timmar med två akter inklusive paus
Ledsagare - fri entré.

Lennart Grahn
Frontmannen och sångaren från The Shanes. ”Cara Mia Why”, ”Can I Trust You”, ”Chris Craft no 9”, ”Vem får följa dig hem?” ”Hi-Lili Hi-Lo” var stora hit´s med Lennart Grahn & The Shanes. Lennart hade stora framgångar i början av 2000-talet med ”Idolerna” där även Svenne Hedlund, Lalla Hansson & Tommy Blom ingick.

Claes ”Clabbe” af Geijerstam
Ola & The Janglers gitarrist och kompositör, DJ, programledare, producent med mera. Claes var den musikaliska motorn i Ola & The Janglers, han skrev ”Alex is the man”, ”Julia”, ”Love Was On Your Mind” med flera. Ola & The Janglers var det första svenska bandet att ligga på ”The American Billboard Hot 100” med ”Let´s Dance”.
Clabbe har även haft stora framgångar med sitt radioprogram ”Rakt över disc” men även som
programledare i tv:s ”Oppopoppa”, ”Lite Grand i örat” med flera.

Brian Marston
Brian har varit med i det engelska bandet Easybeats som hade en stor hit i Sverige med Friday on my mind och även med She´s so fine. sedan flytten till Sverige har Brian varit med i bland annat Shanes och Blåblus.

Musikanterna
Joffe Enbom basist, sångare och kapellmästare. Basist i Hep Stars sedan 1989.

Totte Päivärinta
Trummor, medlem i Hep Stars sedan 2000.

Benneth Fagerlund
Piano och sång. Medlem i Hep Stars under olika perioder sedan 1984. Benneth har setts som kapellmästare och pianist med Lill-Babs, Lasse Berghagen med flera.

Micke Areklew
Gitarr och sång. Legendarisk gitarrist i svenskt musikliv, var med i Björn Skifs & Blåblus som låg
på första plats på ”The American Billboard Hot 100” med ”Hooked on a feeling”, då under namnet
Blue Swede.

Arrangör: Enduo

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Lördag 2 mars 19:00 Karlshamns Stadsteater