Glöggmingel med Gunnel Carlson
Datum: 8 december

Glöggmingel med Gunnel Carlson

Göra Evenemang Jul

Exklusiv föreläsning med trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson på BM Designcenter.

Beskrivning

Den 8 december kl 18.00 förvandlas BM Designcenter till en fest för sinnena med Gunnel Carlson som guide. Utforska julens smakrika värld av pomerans, saffran, kanel och kardemumma och lär dig om dessa aromers fascinerande historia och ursprung.

Gunnel är en välkänd trädgårdsjournalist som med sin kunskap och värme kommer att föra oss närmare naturens egna julklappar. En berättelse om granatäpplen och vanilj, och hur dessa ingredienser har kommit att symbolisera vår högtid. Förutom den inspirerande föreläsningen erbjuder BM Designcenter en unik shoppingupplevelse. Upptäck deras noggrant utvalda sortiment av designprodukter och kanske bocka av några julklappar från inköpslistan samtidigt? Butiken har öppet som vanligt mellan 10-18.

Evenemanget kostar 200 kr/person. Betalning sker i förskott via Swish till 1231087246

Din anmälan är bindande först när betalning är oss tillhanda. Inkluderat i priset är Jennies Bakery’s härliga urval av glögg, cheddaroströra på snittbröd, samt en utsökt liten paj gjord på grönkål och västerbottenost. För dem som önskar, finns en vinbar tillgänglig under kvällen där du kan köpa till ett glas vin.

Arrangör: BM Designcenter

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Fredag 8 december 18:00 BM Design Center