Bamse och sjörövarskatten
Datum: 30 september

Bamse och sjörövarskatten

Göra Evenemang Höjdpunkter

Föreställning för barn på Karlshamns Stadsteater.

Beskrivning

En nyskriven teaterföreställning om jakten på den försvunna skatten tillsammans med världens starkaste, och snällaste, björn. Bamse och Sjörövarskatten är en spännande och fartfylld föreställning för hela familjen.

Bamse och Lille Skutt beger sig till Söderhavet, efter att ha hittat en bortglömd gammal skattkarta på Farmors vind. Väl på plats inser de goda vännerna att de inte är ensamma. På samma ö befinner sig nämligen Kapten Buster och hans matros Stollen som fått nys om kartan och skatten. I stället för en lugn och behaglig resa i Söderhavet för Bamse och Lille Skutt väntar ett äventyr med spänning, action och oväntade händelser i jakten på skatten.

Bamse och Sjörövarskatten är en interaktiv föreställning, där Bamse och Lille Skutt behöver publikens hjälp för att lösa problem som dyker upp längs vägen fram till skatten. Vilka kommer egentligen hitta skatten först och få med sig den hem?

Efter föreställningen är det meet & greet för alla som vill säga hej till karaktärerna och kanske få en riktig bamsekram.

Pris: 325 kr
Längd: cirka 50 minuter
Biljetter finns att köpa via Ticketmaster, se bokningslänk.

Arrangör: Bamse Live

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Lördag 30 september 14:00 - 14:50 Karlshamns Stadsteater